Gyorshajtók a XVIII. kerületben

2024. 02. 21., sze - 07:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az egyhetes sebességmérés eredményei számokban.

A BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai 2024. 7. hetében is ellenőrizték a sebességhatárok betartását, amely során összesen 109 gyorshajtót mértek be.

A Nefelejcs utcában 79 gyorshajtóról készült felvétel. Egyikük az 50 km/óra megengedett legnagyobb sebesség helyett 105-tel száguldott. Ez az autós 117000 forint közigazgatási bírságra számíthat. A menetközbeni sebességmérő eszközzel 30 gyorshajtóról készült felvétel. Egy autós a Dráva utcában a megengedett 30 km/óra helyett 60-nal közlekedett - ez esetben mintegy 58500 forint bírságot szab ki a hatóság. 

A közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében a jövőben is szerveznek hasonló ellenőrzéseket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.