Gyorshajtókat mértek be a rendőrök

2020. 09. 15., k - 10:12
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatai és a kisbéri rendőrök a sebességtúllépők kiszűrése érdekében sebességet mértek.

A Tatai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. szeptember 14-én Kocs, Tata és Dunaalmás területén 116 gyorshajtóval szemben intézkedtek. Az ellenőrzés során 33 gépjárművezetőt állítottak meg és helyszíni bírságot szabtak ki a részükre, míg 83 esetben leállítás nélkül került sor eljárás kezdeményezésére.  Volt olyan járművezető, aki 50 km/h helyett 92 km/h-val közlekedett, a büntetése 60 000 forint közigazgatási bírság.

A kisbéri járőrök 2020. szeptember 12-én hajtottak végre sebesség ellenőrzést, melynek alkalmával két sofőr nem tartotta be a megengedett sebességet Bakonybánk területén. Az egyik jármű 50 km/h helyett 99 km/h-val, míg a másik 105 km/h-val haladt. A büntetésük 90 000 forint lett. 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a sebességhatárok be nem tartása potenciális balesetveszélyt hordoz magában. A gyorshajtó járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik! Kérjük, hogy minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat!

 …hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.