Gyorshajtókat mértek be a rendőrök

2020. 09. 15., k - 10:12
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tatai és a kisbéri rendőrök a sebességtúllépők kiszűrése érdekében sebességet mértek.

A Tatai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. szeptember 14-én Kocs, Tata és Dunaalmás területén 116 gyorshajtóval szemben intézkedtek. Az ellenőrzés során 33 gépjárművezetőt állítottak meg és helyszíni bírságot szabtak ki a részükre, míg 83 esetben leállítás nélkül került sor eljárás kezdeményezésére.  Volt olyan járművezető, aki 50 km/h helyett 92 km/h-val közlekedett, a büntetése 60 000 forint közigazgatási bírság.

A kisbéri járőrök 2020. szeptember 12-én hajtottak végre sebesség ellenőrzést, melynek alkalmával két sofőr nem tartotta be a megengedett sebességet Bakonybánk területén. Az egyik jármű 50 km/h helyett 99 km/h-val, míg a másik 105 km/h-val haladt. A büntetésük 90 000 forint lett. 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a sebességhatárok be nem tartása potenciális balesetveszélyt hordoz magában. A gyorshajtó járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik! Kérjük, hogy minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat!

 …hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.