Gyűjti az előéleti pontokat

2022. 05. 19., cs - 10:15
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A mezőtúri férfi egy délután 14 pontot gyűjtött be az elkövetett szabályszegésekért. A megyei közlekedésrendészek közigazgatási és helyszíni bírság megfizetésére is kötelezték.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti járőrei egy mezőtúri lakost szűrtek ki a forgalomból 2022. május 14-én a délutáni órákban Törökszentmiklós lakott területén belül. A férfi személygépkocsival az előzni tilos tábla hatálya alatti útszakaszon megelőzött egy másik gépjárművet, továbbá a forgalmat irányító fényjelző készülék tilos jelzését figyelmen kívül hagyta, azon áthajtott.

A rendőrök a jogsértőt az előzési szabályok megszegéséért 10.000 Ft helyszíni bírság, a tilos jelzésen történő áthaladásért 50.000 Ft közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték, illetve 6 és 8 előéleti pontot állapítottak meg a számára.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1+18

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 28 éves román sofőr ellen, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.

 

Elfogták a betörőket

Elektronikai eszközöket lopott idős szomszédaitól Apátfalván egy helybeli páros, akiket a makói rendőrök rövid időn belül elfogtak.