Halálos baleset az Örs vezér terénél - friss! (Képekkel)

2013. 08. 14., sze - 07:44
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Villamos megállóba hajtott a Fehér út irányából az Örs vezér tere felé közlekedő személyautó.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2013. augusztus 14-én 7 óra körüli időben Budapest XIV., Örs vezér terénél egy személygépjármű a korlátot átszakítva a 3-as villamos megállójába hajtott. Jelenlegi adataink szerint a baleset során 1 nő életét vesztette, többen megsérültek.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az érintett megálló körüli területet a rendőrség lezárta, mely a közúti közlekedési forgalomban torlódást eredményezhet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Balesetet okozott, majd elhajtott

Közlekedési balesetet okozott egy sofőr Csongrádon, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök befejezték a nyomozást az ügyében.

 

Bátor sárkányhajósok

A vármegyei rendőrfőkapitány elismerést adott át azoknak az életmentő pécsi diákoknak, akik egy vízbe esett férfit mentettek ki a tóból Orfűn.

 

Elfogták a törvényszegőt

Nyomozás indult annak a férfinak az ügyében, aki egymást követően több alkalommal is törvényt sértett Makón.

 

Lezárt ügy: a gyűjtőszenvedély fogságában

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezett egy országos koordináció keretén belül vizsgált ügyet, amelyben közel 50 lőfegyvert, illetve azokhoz tartozó különböző alkatrészeket, eszközöket és csaknem 3000 lőszert foglaltak le.

 

Rendőrkézen a garázdák

A szegedi rendőrök elfogták azt a két helybéli férfit, akik egy fesztiválon bántalmazták ismerőseiket.

 

Tizenhárom illegális migránst csempészett

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki 13 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.