Halálos baleset Soltvadkert térségében - képekkel frissítve

2022. 03. 15., k - 10:57
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 21 éves fiatal férfi halt meg a balesetben.

 

Mint arról röviden beszámoltunk, 2022. március 14-én 22 óra 52 perckor halálos közlekedési baleset történt az 53-as számú főúton Soltvadkert térségében.

Egy utasokat nem szállító autóbusszal közlekedett egy 58 éves férfi Soltvadkert felől Pirtó irányába. A jelenlegi adatok alapján az út 41-es kilométerénél nem vette észre a vele szemben, az úttesten gyalogló 21 éves balatonszabadi lakost, és a busz jobb elejével elütötte. A fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a gyors segítség ellenére meghalt. Az elsődleges adatok alapján a gyalogos sötét ruházatban volt, láthatósági mellényt nem viselt.

A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság büntetőeljárás során vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.