Halálos baleset Soltvadkert térségében - képekkel frissítve

2022. 03. 15., k - 10:57
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 21 éves fiatal férfi halt meg a balesetben.

 

Mint arról röviden beszámoltunk, 2022. március 14-én 22 óra 52 perckor halálos közlekedési baleset történt az 53-as számú főúton Soltvadkert térségében.

Egy utasokat nem szállító autóbusszal közlekedett egy 58 éves férfi Soltvadkert felől Pirtó irányába. A jelenlegi adatok alapján az út 41-es kilométerénél nem vette észre a vele szemben, az úttesten gyalogló 21 éves balatonszabadi lakost, és a busz jobb elejével elütötte. A fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a gyors segítség ellenére meghalt. Az elsődleges adatok alapján a gyalogos sötét ruházatban volt, láthatósági mellényt nem viselt.

A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság büntetőeljárás során vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.