„Időzített bombát” szűrtek ki a rendőrök Mezőcsáton

2020. 03. 27., p - 11:03
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem lehetett kommunikálni azzal az ittas sofőrrel, akit a rendőrök Mezőcsáton szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még baleset okozhatott volna.

Járművezetés ittas állapotban elkövetett bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkaptányság Mezőcsáti Rendőrőrse egy 44 éves mezőcsáti férfival szemben. A gyanúsítottat 2020. március 26-án 13 óra 10 perckor közúti ellenőrzés során szűrték ki a forgalomból Mezőcsáton a járőrök. A már kommunikációra is képtelen sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. A kirívó esetet példázza, hogy az autóban a sofőrön kívül még hatan utaztak, köztük hárman kiskorúak voltak.  

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mintegy „időzített bombaként” mások életét is veszélyezteti.

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M1-es autópályán

Lébény külterületén, az autópálya 142-es kilométerszelvényében közúti közlekedési baleset történt. A helyszínen a Hegyeshalom felé vezető oldalon útlezárás van érvényben.