Ismét akcióban a drón

2022. 09. 30., p - 11:30
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök visszatérő jelleggel ellenőrzik a 4-es számú főút balesetveszélyes szakaszát.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság drónkezelője és a helyi rendőrkapitányságok munkatársai a közlekedésbiztonság javítása érdekében célzott ellenőrzéseket foganatosítanak megye szerte, kiváltképp a balesetveszélyes helyszíneken.

A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. szeptember 29-én délelőtt ismételten a 4-es számú főút és 4206-os számú út kereszteződésében, többek között kiemelten az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasításának betartását ellenőrizték, mivel az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez az egyik legbalesetveszélyesebb közlekedési csomópont Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Az egyenruhások két óra leforgása alatt 7 szabálysértővel szemben intézkedtek, akik figyelmen kívül hagyták a közlekedési jelzőtáblát, és nem álltak meg az útkereszteződésben. A szabálysértések elkövetését a légtérből drónnal rögzítették.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat! A közlekedők hasonló ellenőrzésekre az elkövetkezendő időszakban is számíthatnak.

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset a 81-es számú főúton

Magyaralmás térségében négy gépjármű ütközött össze, a gépjárművezetők Fehérvárcsurgó, illetve Bodajk felé kerülhetik el a baleset helyszínét.