Ismét akcióban a drón

2022. 09. 30., p - 11:30
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök visszatérő jelleggel ellenőrzik a 4-es számú főút balesetveszélyes szakaszát.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság drónkezelője és a helyi rendőrkapitányságok munkatársai a közlekedésbiztonság javítása érdekében célzott ellenőrzéseket foganatosítanak megye szerte, kiváltképp a balesetveszélyes helyszíneken.

A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. szeptember 29-én délelőtt ismételten a 4-es számú főút és 4206-os számú út kereszteződésében, többek között kiemelten az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasításának betartását ellenőrizték, mivel az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez az egyik legbalesetveszélyesebb közlekedési csomópont Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Az egyenruhások két óra leforgása alatt 7 szabálysértővel szemben intézkedtek, akik figyelmen kívül hagyták a közlekedési jelzőtáblát, és nem álltak meg az útkereszteződésben. A szabálysértések elkövetését a légtérből drónnal rögzítették.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat! A közlekedők hasonló ellenőrzésekre az elkövetkezendő időszakban is számíthatnak.

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.