Ismét elsők Győr-Moson-Sopron Megye balesethelyszínelői

2022. 06. 16., cs - 17:06
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az országos összetett csapatversenyen - 20 induló csapat közül – 2021. év után ismét az első helyezést érték el a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei.

Véget értek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság által szervezett XI. Országos Balesethelyszínelő Verseny háromnapos küzdelmei. A megmérettetés záróünnepségén, 2022. június 16-án, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság balesethelyszínelő csapata a Soproni Rendőrkapitányság rendőre Puklér András rendőr törzszászlós és a Győri Rendőrkapitányság rendőre, Czövek Csaba rendőr főtörzsőrmester, Böröcz Péter rendőr alezredes csapatvezető kísérete mellett az összetett csapatversenyben a tavalyi évet követően megvédte címét.

A versengés során a csapat tagjai egyénileg is a legjobb eredményeket érték el. A szakembereknek az elméleti feladatok mellett, hét valósághű baleseti helyszín pontos dokumentálását, mint versenyfeladatot is teljesíteniük kellett.

Gratulálunk az országos megmérettetésen elért nagyszerű eredményért!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kihasználta a helyzetet

Lezárult a nyomozás annak a nőnek az ügyében, aki nem leadta, hanem eltette azt a pénztárcát, amit egy kiskundorozsmai boltban talált.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.