Ittasan még az egyenes sem egyszerű

2022. 07. 10., v - 07:30
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy egyesen útszakaszon tért le az útról és ütközött villanyoszlopnak egy kisteherautó Orosházán. A járművet egy 18 éves fiú vezette jogosítvány nélkül és ittasan. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Orosházán, a Szélső utcában 2022. március 15-én hajnali háromnegyed 4 körül letért az útról és villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó. Egy 18 éves fiú vezette, de nincs jogosítványa, még nem is szerzett és ittas is volt, így az egyenes szakaszon sem tudta az úton tartani a járművet. A fiatal nem sérült meg, de kiderült, hogy a kisteherautó a nevelőapjáé, aki nem engedte meg neki, hogy használja, vezesse. Az Orosházi Rendőrkapitányság a fiú ellen az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési, az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárást indított. Az utóbbi eljárás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. július 8-án továbbították az ügyészségnek.

baleset Orosháza 20220315


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újra járható a 48-as főút

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, a félpályás útlezárást 15 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

„Jó buli” volt

A rendőrök néhány nap alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit.

 

Őrizetben egy ózdi díler

A rendőrök elfogtak egy ózdi drogterjesztő férfit, akit elfogása után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

Ki lehet?

Ha tudja jelentkezzen! Lopással gyanúsítható, a ráckevei rendőrök keresik.