Ittasan okozott balesetet

2021. 03. 21., v - 08:46
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagyecsedi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. M. 23 éves nagyecsedi lakos ellen. A férfi 2020. június 28-án személygépkocsival közlekedett Nagyecseden, amikor haladása során lesodródott az útról és egy villanyoszlopnak ütközött. A rendőrök a gépkocsivezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket jelzett, ezért további mintavétel céljából előállították. A beszerzett igazságügyi vegyészszakértői vélemény alapján a férfi szervezetében a cselekmény elkövetésekor bűncselekményi értékhatárt meghaladó etilalkohol koncentráció volt. A rendörök helyi férfit 2020. október 5-én gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újra járható a 48-as főút

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, a félpályás útlezárást 15 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

„Jó buli” volt

A rendőrök néhány nap alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit.

 

Őrizetben egy ózdi díler

A rendőrök elfogtak egy ózdi drogterjesztő férfit, akit elfogása után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.