Ittasan okozott súlyos balesetet az eltiltás hatálya alatt

2022. 01. 31., h - 12:09
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Büntetőeljárást indított a Miskolci Rendőrkapitányság egy 42 éves férfival szemben.

A Miskolc és Harsány közötti útszakaszról 2022. január 27-én 17 óra után balesetről érkezett lakossági bejelentés a rendőrségre.

A helyszínen az egyenruhások megállapították, hogy egy 42 éves harsányi férfi ismerőse autóját vezette ittasan, eltiltás hatálya alatt, amikor sebességtúllépése miatt lesodródott az úttestről. A balesetben a gépjárművezető súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Az eset kapcsán a Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség miatt rendelt el büntetőeljárást.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti.

..."hogy mindenki hazaérjen!"

 

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban a vasúti közlekedés az iskolában

A kunszentmiklósi balesethelyszínelő általános iskolásokkal beszélgetett a balesetekről és azok megelőzésének lehetőségeiről. A legfontosabb téma a vasúti közlekedés biztonsága volt.

 

Derik már biztonságban van

A törökszentmiklósi férfi olyan bánásmódot tanúsított kutyájával szemben, ami miatt Derik maradandó egészségkárosodást szenvedett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

Termesztett csendélet

Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett.