Ittasan száguldozott, majd szalagkorlátnak csapódott

2023. 07. 26., sze - 10:02
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A szabálytalan sofőr egy civil rendőrautót előzött ki, így őt a baleset után azonnal elfogták, előállították, és bevonták a jogosítványát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. július 21-én 22 óra 30 perc körül civil rendőrautóval járőröztek a Róbert Károly körúton, amikor a Teve utcánál arra lettek figyelmesek, hogy mellettük, a jobbra kanyarodó sávban nagy sebességgel megelőzi a kocsisort egy fehér Opel. A rendőrök követték a gépjárművet, amelyik a Szentendrei úti felüljárón megcsúszott, és többször a szalagkorlátnak csapódott.

A járőrpáros a baleset után igazoltatta az Opel vezetőjét, akiről kiderült, hogy ittas, illetve a megengedett 70 km/h helyett 101 km/h-val közlekedett, így őt elfogták és mintavételre előállították.

A baleset során sem az autó vezetője, sem az utasa nem sérült meg. A 36 éves sofőr vezetői engedélyét a kerületi rendőrök bevonták.

Az eset miatt a III. Kerületi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.