Ittasan vezetett

2019. 06. 24., h - 12:54
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Bíróság elé állítást javasol az Oroszlányi Rendőrkapitányság az 50 éves férfival szemben.

Személygépkocsival közlekedett egy helyi lakos 2019. június 17-én este Oroszlányban, a Bánki Donát utcában. A rendőrök ellenőrizték a jármű és a sofőr iratait, akivel szemben alkoholszondát alkalmaztak. A pozitív eredmény miatt a férfit a rendőrkapitányságra előállították további mintavétel céljából, a vezetői engedélyét pedig elvették.

B. József ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában az Oroszlányi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és bíróság elé állítás javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

219

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.

 

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő és a fogyasztói

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

 

Eltűnt Halmosi László

Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérjük, aki látta, értesítse a rendőrséget!

 

Emberölés Mánfán

Bűncselekmény áldozata lett egy 26 éves nő. A rendőrök a feltételezett elkövetőt – a nő 39 éves élettársát – a helyszínen elfogták.