Ittasan vezetett

2019. 06. 24., h - 12:54
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Bíróság elé állítást javasol az Oroszlányi Rendőrkapitányság az 50 éves férfival szemben.

Személygépkocsival közlekedett egy helyi lakos 2019. június 17-én este Oroszlányban, a Bánki Donát utcában. A rendőrök ellenőrizték a jármű és a sofőr iratait, akivel szemben alkoholszondát alkalmaztak. A pozitív eredmény miatt a férfit a rendőrkapitányságra előállították további mintavétel céljából, a vezetői engedélyét pedig elvették.

B. József ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában az Oroszlányi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és bíróság elé állítás javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.