Járműszerelvényeket ellenőriztek

2019. 08. 26., h - 17:10
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei rendőrök közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak az M0-ás autóúton.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2019. augusztus 26-án 9 órától 15 óráig fokozott ellenőrzést hajtottak végre az M0 autóúton, Alsónémedi térségében a 0-ás és a 30+800-as kilométerszelvény között.

Az ellenőrzés fő célja ezúttal a külföldi autószállító járműszerelvények vizsgálata volt, tengelysúlyméréssel egybekötve. Az akció kiterjedt továbbá a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére, valamint az ittas vagy bódult állapotú járművezetők kiszűrésére is.

Az akcióban a rendőrök nyolc autószállító járműszerelvényt és két tehergépkocsit ellenőriztek, amelynek során nyolc járművezetővel szemben szabtak ki bírságot túlsúlyos járművel való közlekedés és egyéb szabályszegés miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.