Járőrök szűrték ki az ittas sofőröket, mielőtt még balesetet okozhattak volna

2022. 05. 24., k - 13:06
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A közutak biztonságáért tartottak ellenőrzést a rendőrök Mályiban az elmúlt napokban. A járőrök két ittasan volán mögé ülő sofőrt is kiszűrtek a forgalomból. A hatóság által elvett jogosítványok egyike még friss volt.

A rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas, illetve a bódult vezetők kiszűrésére, mivel akik így vesznek részt a forgalomban, azok magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára. Hangsúlyozni kell, hogy az ittas, vagy bódult állapotban elkövetett járművezetés bírósági eljárást is vonhat maga után.

mindenki

A Miskolci Rendőrkapitányság Emődi Rendőrőrsének munkatársai 2022. május 20-án, és 21-én is közúti ellenőrzést tartottak Mályiban. A rendőrök két sofőrt is kiszűrtek a forgalomból, mielőtt azok még balesetet okozhattak volna. A 30 éves, és 18 éves sofőrrel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárásokat az ügyekben.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy akik ittasan, vagy bódultan járművet vezetnek, elfogadhatatlan kockázatot vállalnak, és mások életét is veszélyeztetik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset a 8123-as úton

Zámoly térségében teljes szélességében lezárták a 8123-as számú utat a rendőrök.

 

3 + 19

Embercsempészés gyanúja miatt indul büntetőeljárás az ellen a 37, 33 és 18 éves román férfi ellen, akik 19 embernek nyújtottak segítséget az országhatár illegális átlépésében.