Jogosítvány nélkül vezetett, ráadásul az alkoholteszter is jelzett a sofőrnél

2023. 12. 04., h - 11:41
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A győri járőrök elfogták a szabályszegőt.

Győrben a Kunszigeti út és a Töltésszer utca kereszteződésénél állítottak meg a rendőrök egy gépkocsival közlekedő férfit 2023. december 3-án 15 órakor. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy az 51 éves budapesti sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, illetve a vele szemben alkalmazott alkoholteszter is pozitív értéket mutatott. A szabályszegéseket tetézte, hogy a gépjármű a forgalomból kérelemre ideiglenesen kivonásra került, valamint érvényes kötelező felelősségbiztosítása sem volt. A férfi ellen őrizetbe vétele mellett, az elkövetett szabályszegések miatt büntető-, illetve szabálysértési eljárások indultak.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.