Késő bánat

2022. 02. 11., p - 08:57
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Súlyosan megsérült egy férfi, amikor ittasan autóba ült és balesetet szenvedett Békéscsabán. Barátja megpróbálta lebeszélni arról, hogy vezessen, de nem hallgatott rá, amit utóbb meg is bánt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Békéscsabán, a Bajza utcán 2021. december 27-én 1 óra körül fának ütközött egy személygépkocsi. Az autót egy férfi vezette, aki a balesetben súlyosan megsérült. A rendőri intézkedéskor felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan ült volán mögé, ezt az eljárás során igazságügyi szakértői vizsgálat is igazolta. A 40 éves férfi el is ismerte, hogy vezetés előtt a barátaival italozott. Gyalog indultak haza, de ő végül úgy döntött, hogy mégis kocsival megy. Egyik barátja megpróbálta lebeszélni erről, de miután nem sikerült neki, nem ült be mellé, ő inkább tovább gyalogolt. A balesetet szenvedett férfi kihallgatásán azt mondta: rossz döntést hozott, hallgatnia kellett volna a barátjára. A Békéscsabai Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség miatt eljárást indított ellene és a nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. A bűnügy iratait a rendőrség 2022. február 10-én továbbította az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

 

A gyanú szerint bántalmazta a gyermekét

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

 

Időben

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrs körzeti megbízottja ért oda először egy közúti balesethez.

 

Eltűnt Németh József

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Közel kilencmillió forint a kár

Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Ki látta Orsós Krisztiánt?

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik az eltűnt fiú megtalálása érdekében.