Késő bánat

2022. 02. 11., p - 08:57
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Súlyosan megsérült egy férfi, amikor ittasan autóba ült és balesetet szenvedett Békéscsabán. Barátja megpróbálta lebeszélni arról, hogy vezessen, de nem hallgatott rá, amit utóbb meg is bánt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Békéscsabán, a Bajza utcán 2021. december 27-én 1 óra körül fának ütközött egy személygépkocsi. Az autót egy férfi vezette, aki a balesetben súlyosan megsérült. A rendőri intézkedéskor felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan ült volán mögé, ezt az eljárás során igazságügyi szakértői vizsgálat is igazolta. A 40 éves férfi el is ismerte, hogy vezetés előtt a barátaival italozott. Gyalog indultak haza, de ő végül úgy döntött, hogy mégis kocsival megy. Egyik barátja megpróbálta lebeszélni erről, de miután nem sikerült neki, nem ült be mellé, ő inkább tovább gyalogolt. A balesetet szenvedett férfi kihallgatásán azt mondta: rossz döntést hozott, hallgatnia kellett volna a barátjára. A Békéscsabai Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség miatt eljárást indított ellene és a nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. A bűnügy iratait a rendőrség 2022. február 10-én továbbította az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feloszlatták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság feloszlatta az Erzsébet hídon szervezett jogellenes gyűlést.

 

5 órán belül elfogták a rablót

A gyanú szerint a 42 éves férfi két alkalommal is pénzt követelt, amit a félelemben lévő sértett átadott. A telefont is elvette az áldozatától. Az oroszlányi rendőrök öt órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek.

 

Megfogva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a cseh sofőr ellen, aki 19 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittas volt a sofőr

Véget ért a ma reggel Paksnál történt baleset helyszínelése a 6-os főúton.