Két órán belül kétszer hajtott ugyanabba a sebességmérőbe

2023. 06. 30., p - 13:04
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Hiába hívták fel a szabályok betartására a figyelmét a rendőrök.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2023. június 29-én sebességellenőrzést végeztek a városban. Munkájuk során 9 óra 45 perckor észleltek egy Suzuki típusú személygépkocsit, amely a megengedett 50 km/h helyett 68 km/h –val közlekedett. A 69 éves járművezetőt megállították és a részére 30.000 Ft közigazgatási bírságot és 4 előéleti pontot szabtak ki, egyúttal az egyenruhások felhívták a figyelmét a sebeséghatárok betartására.

Közel két óra elteltével és változatlan helyszínen ismét jelzett a kamera, hogy gyorshajtó közeledik. Járőrök az ismerős gépkocsit látva konstatálták, hogy a férfi nem tanult a korábban történtekből, így a 68 km/h sebességét „megdöntve” 86 km/h-val hajtott a városközpont irányába. A férfi második szabályszegéséért a járőrök 60.000 Ft összegű pénzbírságot és további 4 előéleti pontot szabtak ki.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy tartsák be a sebességhatárokat, vezessenek az út és látási viszonyoknak megfelelően, illetve induljanak el hamarabb az úti céljuk felé!

...hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.