Két személy megsérült, öt gépjármű összetört

2023. 01. 09., h - 11:49
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőröket egy Győr-Szabadhegyen történt közúti közlekedési balesethez riasztották.

Egy 54 éves helyi férfi közlekedett SsangYong típusú személygépkocsijával Győrben, a Barsi Ernő utcában 2023. január 8-án 16 óra 40 perc körül. A Szabadi utca kereszteződéséhez érve nagy ívben akart oda bekanyarodni, azonban figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát, és manővere során neki ütközött a védett úton egyenesen haladó, 20 éves fiatalember által vezetett Seat típusú gépjárműnek. A Seat az ütközés hatására az út bal oldalára tért át, ahol karambolozott egy parkoló Opel gépkocsinak, amely nekicsapódott a mögötte várakozó szintén Opel típusú járműnek, ami a mögötte parkoló Toyotának ütközött.

A balesetben a Seat 20 éves sofőrje, valamint az autóban tartózkodó 16 éves hegyeshalmi fiatal megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy az útkereszteződésekhez érve körültekintőbben vezessenek, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” és az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblákra kiemelt figyelmet fordítsanak!

Közlekedjenek türelmesen, a reggeli és délutáni csúcsidőben még fokozottabban figyeljenek egymásra! A volán mögül igyekezzenek megérteni a másik sofőr, vagy gyalogos szándékát, bosszankodás és türelmetlenség helyett legyenek előzékenyek, segítőkészek!

…hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.