Két személy megsérült, öt gépjármű összetört

2023. 01. 09., h - 11:49
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőröket egy Győr-Szabadhegyen történt közúti közlekedési balesethez riasztották.

Egy 54 éves helyi férfi közlekedett SsangYong típusú személygépkocsijával Győrben, a Barsi Ernő utcában 2023. január 8-án 16 óra 40 perc körül. A Szabadi utca kereszteződéséhez érve nagy ívben akart oda bekanyarodni, azonban figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát, és manővere során neki ütközött a védett úton egyenesen haladó, 20 éves fiatalember által vezetett Seat típusú gépjárműnek. A Seat az ütközés hatására az út bal oldalára tért át, ahol karambolozott egy parkoló Opel gépkocsinak, amely nekicsapódott a mögötte várakozó szintén Opel típusú járműnek, ami a mögötte parkoló Toyotának ütközött.

A balesetben a Seat 20 éves sofőrje, valamint az autóban tartózkodó 16 éves hegyeshalmi fiatal megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy az útkereszteződésekhez érve körültekintőbben vezessenek, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” és az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblákra kiemelt figyelmet fordítsanak!

Közlekedjenek türelmesen, a reggeli és délutáni csúcsidőben még fokozottabban figyeljenek egymásra! A volán mögül igyekezzenek megérteni a másik sofőr, vagy gyalogos szándékát, bosszankodás és türelmetlenség helyett legyenek előzékenyek, segítőkészek!

…hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.