Ketten ittasan vezettek, ketten pedig záróvonalon előztek

2022. 04. 30., szo - 07:50
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kisbéri rendőrök az ellenőrzés során drónt is bevetettek. Az egyik ittas járművezető ellen büntetőeljárás indult.

A Kisbéri Rendőrkapitányság illetékességi területén, 2022. április 29-én fokozott ellenőrzést tartottak a rendőrök. Az akció során az egyenruhások 219 járművezetővel szemben alkalmaztak alkoholszondát, a készülék kettő esetben pozitív eredmény jelzett. Az egyik járművezetőnek a mérési eredmények alapján 100 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki. A másik esetben a 81-es számú  főút 40-es szelvényében került ellenőrzésre egy áruval megrakott nyerges vontató és annak vezetője. A légalkohol mérő eszköz bűncselekmény értéket mutatott, ezért a sofőr ellen járművezetés ittas állapotban bűncselekmény miatt indult büntetőeljárás.

A nap során még a 81-es számú főúton, a záróvonalon előző járművek kiszűrésére drónt alkalmaztak a rendőrök. Rövid idő alatt két szabálytalanul előző gépjárművezetővel szemben intézkedtek a kisbéri rendőrök. A szabálysértés miatt a járművezetők részére 10 ezer forint helyszíni bírság került kiszabásra.

„... hogy mindenki hazaérjen!”


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.