Kisbérnél ért véget a száguldás

2023. 02. 06., h - 07:45
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a járművezetőt, aki 138 km/h-val hajtott a 81-es főúton.

A Kisbéri Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály munkatársai 2023. február 4-én sebességellenőrzést hajtottak végre a 81-es számú főúton. Az akció során bemértek egy járművezetőt a 81-es számú főúton, aki a megengedett 90 km/h helyett 138 km/h-val közlekedett. A szlovák állampolgárságú férfi emellett nem tudta igazolni a Magyarországon való jogszerű tartózkodását, és az is kiderült, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. Ráadásul vele szemben a Schengeni Információs Rendszerben elhelyezett körözés alapján tartózkodási hely megállapítását is elrendelték. A 31 éves férfit az egyenruhások előállították a Kisbéri Rendőrkapitányságra.

Az intézkedés során a Komáromi Rendőrkapitányság illetékességi területén szolgálatot teljesítő szlovák rendőrök megerősítették az engedély nélküli vezetés tényét.

A férfi részére a rendőrök a sebességhatár túllépése miatt 45.000 forint értékben közigazgatási bírságot, a tartózkodási szabályok megsértése miatt 50.000 forint helyszínbírságot szabtak ki. A sofőr ellen az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak, és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.

 

Kereste a bajt – őrizetbe vették

A zuglói rendőrök gyanúja szerint egy férfi eltiltás hatálya alatt vitt el egy nyitva hagyott autót a XIV. kerületből, majd másnap volt barátnője házánál is jelenetet rendezett.

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

 

A gyanú szerint bántalmazta a gyermekét

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

 

Időben

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrs körzeti megbízottja ért oda először egy közúti balesethez.