Közúti ellenőrzések a húsvéti időszakban Fejérben

2023. 04. 11., k - 08:05
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szabályosan közlekedő autósok ajándékot is kaptak.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2023. április 9-10-én a megye több pontján végeztek ellenőrzéseket, amelynek során felhívták a gépjárművezetők figyelmét a szabálykövető közlekedési magatartás fontosságára. Az ellenőrzések során a rendőrök nagy hangsúlyt fektettek az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, agresszív, szabályszegő gépjárművezetők, valamint a passzív biztonsági eszközök, különösen a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszer és a motorkerékpár bukósisak előírásszerű használatának ellenőrzésére. A közúti ellenőrzések alkalmával azok a járművezetők, akiknél mindent rendben találtak, csokoládényulat kaptak ajándékba.

A főkapitányság munkatársai kérik a járművezetőket, a közlekedési szabályok maradéktalan betartására. Ne feledjék, a sebességtúllépés, az elsőbbségi szabályok megsértése és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök pedig életet menthetnek! Ne feledjék, megfelelő körültekintéssel, és a sebesség helyes megválasztásával a közúti tragédiák megelőzhetők.

 „…hogy mindenki hazaérjen!”


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem hittek neki

Kétszer is eltiltották a vezetéstől és három körözés volt érvényben az ellen a 24 éves ráckeresztúri férfi ellen, akinek tetteit öccse akarta magára vállalni.