Külön díjat vehettek át  

2022. 06. 17., p - 10:36
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Nógrád megye csapatát a Jász-Nagykun-Szolnok megyében megrendezett XI. baleseti helyszínelő versenyen a hetedik versenyszámban nyújtott kiváló teljesítményéért jutalmazták.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottságának felkérésére a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében 2022. június 14-16. között rendezték meg a XI. Országos Balesethelyszínelő Versenyt. A szolnoki és martfűi helyszíneken a rendőröknek elméleti és gyakorlati feladatokban is össze kellett mérni tudásukat. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesethelyszínelő csapata, Gácsi Ferenc rendőr zászlós és Holecz Bence rendőr főtörzsőrmester, a Közlekedésrendészeti Osztály helyszínelő és balesetvizsgálói, a hetedik versenyszámban nyújtott kiváló teljesítményükért a Magyar Vöröskereszt különdíját vehették át.

Gratulálunk munkatársainknak az országos megmérettetésen elért eredményhez!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Aznaposok és másnaposok

A budapesti rendőrök újra a hétvégi bulikból alkoholos állapotban volán mögé ülő járművezetők kiszűrésére szerveztek akciót vasárnap reggel.

 

Ámokfutásból őrizetbe

Egy szolnoki férfi alig egy óra alatt két ház ablakát megrongálta, pénzt és tárcát lopott, elvitt egy gépkocsit, majd azzal 3 balesetet okozott.