Lebukott a bódult sofőr

2022. 01. 26., sze - 07:30
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejezték a rendőrök az eljárást annak a férfinak az ügyében, akit Oroszlányban értek tetten bódult vezetésen.

A helyi járőrök Oroszlányban állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2021. február 20-án késő este. Az autóban a sofőrön kívül még két személy utazott, mindannyian idegesek voltak, viselkedésükből a rendőrök gyanították, hogy valamilyen tiltott szer hatása alatt állnak. Egyikük, egy 28 éves helyi férfi zsebében az egyenruhások kábítószergyanús anyagot találtak. Miután mindhárom személyt előállították a rendőrkapitányságra, kábítószertesztet alkalmaztak velük szemben, amely mindannyiuknál pozitív eredményt mutatott. Ellenük kábítószer birtoklása vétség, a sofőr ellen pedig emellett bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetése miatt indult eljárás az Oroszlányi Rendőrkapitányságon.

Az autót vezető 37 éves férfi ellen folytatott büntetőeljárás során a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.