Levegőben is a pályán a szemünk

2023. 03. 30., cs - 07:39
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálat helikopterének bevonásával földön és levegőben is ellenőrizték az M1-es autópálya vármegyei szakaszának forgalmát.

A rendőrség továbbra is kiemelten kezeli az M1-es autópályán közlekedők biztonságát, ezért 2023. március 28-án a délelőtti órákban az egyenruhások a pálya vármegyei szakaszán ismételten közlekedésrendészeti ellenőrzés hajtottak végre. Az akció fókuszában ezúttal a járműszerelvények álltak, a rendőrök fokozott figyelmet fordítottak a tehergépjárművek sofőrjei által elkövetett szabályszegésekre, elsősorban az előzési tilalom megszegésére. A légi támogatással kiszűrt szabálysértők esetében nem maradtak el a – földi egységek által kiszabott – szankciók sem.

1

A balesetek megelőzése érdekében a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet a közlekedési szabályok betartására! Az M1-es autópálya rendkívül nagy forgalmat bonyolít le, a nagy sebesség miatt pedig az itt bekövetkezett balesetek esetén nagyobb a kockázata a súlyos sérülés bekövetkezésének.

2

Kérjük, hogy mindig tartsák be az előírt sebességhatárokat, és használják a biztonsági öveiket!

4

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kihasználta a helyzetet

Lezárult a nyomozás annak a nőnek az ügyében, aki nem leadta, hanem eltette azt a pénztárcát, amit egy kiskundorozsmai boltban talált.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.