Levezetett feszültség

2022. 02. 22., k - 15:09
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Driftelés közben hajszál híján elsodort egy gyalogost, majd elszáguldott. A kaposvári rendőrök elfogták a sofőrt. Az esetet a térfigyelő-kamerarendszer is rögzítette.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. február 17-én 20 óra után bejelentés érkezett, hogy Kaposvár belterületén, a Dr. Kaposváry György utcában lévő körforgalomnál egy driftelő BMW sofőrje kis híján elütött egy gyalogost, majd elhajtott. Az egyik rendőrjárőr a 610-es út és a Mátyás Király utca kereszteződésében észlelte a kérdéses járművet, majd azután fordulva a megkülönböztető fény- és hangjelzést használva követte, de a fekete autó továbbra is nagy sebességgel száguldott Kaposmérő irányába. Eközben egy másik járőr a kaposfői körforgalomnál eltorlaszolta az utat, így pár percen belül megállították a sofőrt.

A 20 éves kadarkúti lakost előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, vezetői engedélyét elvették. A férfi vallomásában elmondta, hogy előzőleg összeveszett a barátnőjével, a feszültségét kívánta a száguldással lecsillapítani.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.