Levezetett feszültség

2022. 02. 22., k - 15:09
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Driftelés közben hajszál híján elsodort egy gyalogost, majd elszáguldott. A kaposvári rendőrök elfogták a sofőrt. Az esetet a térfigyelő-kamerarendszer is rögzítette.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. február 17-én 20 óra után bejelentés érkezett, hogy Kaposvár belterületén, a Dr. Kaposváry György utcában lévő körforgalomnál egy driftelő BMW sofőrje kis híján elütött egy gyalogost, majd elhajtott. Az egyik rendőrjárőr a 610-es út és a Mátyás Király utca kereszteződésében észlelte a kérdéses járművet, majd azután fordulva a megkülönböztető fény- és hangjelzést használva követte, de a fekete autó továbbra is nagy sebességgel száguldott Kaposmérő irányába. Eközben egy másik járőr a kaposfői körforgalomnál eltorlaszolta az utat, így pár percen belül megállították a sofőrt.

A 20 éves kadarkúti lakost előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, vezetői engedélyét elvették. A férfi vallomásában elmondta, hogy előzőleg összeveszett a barátnőjével, a feszültségét kívánta a száguldással lecsillapítani.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.

 

Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

A székesfehérvári rendőrök egy közúti közlekedési baleset részesének és szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

 

Emberölés miatt körözték

Emberölés bűntett elkövetése miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök Röszke Autópálya Határátkelőhelyen.

 

Pedig épp csak 18

Két békés jászárokszállási lakost rabolt ki egy férfi. A jászsági nyomozók őrizetbe vették az agresszív fiatalt.

 

Sólyalopás

Egy kunszentmártoni férfi úgy gondolta, hogy egy csónakszállító utánfutó ellopásából tesz szert pénzre. El is kezdte az eszköz átalakítását, azonban befejezni már nem tudta, mert a helyi nyomozók elfogták.