Lezárt ügy: ittasan ült volán mögé

2022. 10. 24., h - 10:00
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a nővel szemben, aki vezetői engedély nélkül, ittasan okozott balesetet Debrecenben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított személygépkocsival közlekedett Debrecenben, a Böszörményi úton, amikor hátulról nekiütközött egy autónak 2022. május 26-án 15 óra 30 perc körül. Az ütközés hatására a jármű egy másik gépkocsinak is nekicsapódott.

Az egyenruhások alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív értéket jelzett, ezért őt elfogták és előállították. Az ellenőrzés során az is kiderült, hogy a nő – aki könnyű sérüléseket szenvedett – érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezik.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a betörő

Több millió forintot és arany ékszereket lopott egy férfi Szegeden. A rendőrök elfogták.

 

Országos elismerésben részesült

Szommer Attila, A Déli Agrárképző Centrum Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum és Kollégium tanára országos rendőrfőkapitányi jutalmat vehetett át Pedagógusnap alkalmából.

 

Kivonták a forgalomból

A bűnügyi felügyelet hatálya alatt álló férfi új pszichoaktív anyagot árult Kunmadarason, a karcagi nyomozók őrizetbe vették.

 

Körözött autó Röszkén

A Kecskeméti Rendőrkapitányság által keresett kocsit foglaltak le Röszke közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

 

Ki lehet Ő?

A Szigetszentmiklósi nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.