Másfél óra alatt nyolc autós nem állt meg a Stop táblánál

2020. 02. 25., k - 15:04
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében tartottak fokozott rendőri ellenőrzést a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának járőrei.

A megyei forgalomellenőrző alosztály egyenruhásai – a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében – szerveztek fokozott rendőri ellenőrzést a 6-os és a 63-as főút kereszteződésében, valamint a 6-os főút sötétvölgyi szakaszán az elmúlt hétvégén. A rendőrök a nap folyamán azokat a közlekedőket figyelték, akik a 63-as főúton kihelyezett STOP táblánál nem álltak meg. A 6-os főúton ellenőrizték továbbá azokat a járművezetőket is, akik egyéb jogsértéseket követtek el, többek között záróvonalon előztek vagy nem használták a biztonsági övüket. A rendőrök mindössze másfél óra alatt nyolc olyan autóssal szemben intézkedtek, akik nem álltak meg a STOP táblánál, négyen pedig a biztonsági övüket nem használták.  

A fokozott rendőri jelenlétre azért volt szükség, mert az elmúlt évben – a gyorshajtás mögött – a második helyen volt a baleseti okok között az elsőbbség meg nem adása.   

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet a közlekedési szabályok betartására és a biztonsági öv használatának fontosságára.

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.