Minden percre jutott egy szonda

2022. 10. 27., cs - 12:52
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy óra alatt 68 sofőrt ellenőriztek a bajai rendőrök.

A Bajai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály állománya 2022. október 26-án 20 és 21 óra között közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott az Attila utcában.

A cél az ittas sofőrök kiszűrése volt. Az akcióban 68 gépjárművezetővel szemben alkalmaztak alkoholszondát. Közülük egy sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda, így előállították őt. Vele szemben 30.000 forint közigazgatási bírságot és 6 közúti közlekedési előéleti pontot szabtak ki.

 

1

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.