Mindig akadnak…

2023. 09. 14., cs - 09:51
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy fehér járgány duplázott, egy másik szimplán lépte túl a megengedett sebességet.

Alsónémediben mértek sebességet a Pest vármegyei rendőrök a hét elején. A lakott területen belül megengedett 50 km/h helyett egy autós elsőként 72, később ugyanott 97, míg egy másik, -aznap rekorderként bemért jármű- 109 km/h sebességgel közlekedett.

A közigazgatási bírság összességében meghaladja a 300 ezer forintot, mindemellett büntetőpontokkal is számolniuk kell a sofőröknek.

Nem lehet elégszer elmondani, hogy a sebességtúllépés önmagában is balesetveszélyes helyzetet hordoz magában. A balesetek elkerüléséért pedig legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek, legfőképp azzal, ha maradéktalanul betartják a közlekedési szabályokat.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a balesetek megelőzése és a közlekedésbiztonság erősítése érdekében a jövőben is minden lehetséges eszközzel igyekszik kiszűrni a forgalomból a legfőbb baleseti okokként számon tartott szabályok megszegőit.

….hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.