Nagykőrösi család a befutó

2022. 06. 06., h - 09:56
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Pest megyét képviselhetik a Közlekedik a család országos döntőjében.

A Kornyik család 12 induló közül bizonyult a legjobbnak a 2022. június 4-ei megyei döntőben. A ceglédi megmérettetés feladatai nyolc helyszínen zajlottak. KRESZ elméleti tudás, gyakorlati ismeretek, gumiabroncsokkal kapcsolatos kvíz, a családok gyerektagjainak kerékpáros ügyességi pálya, a szülőknek ugyanez autós változatban, kiegészítve a közúti forgalomban részvétellel, de készült a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Igazgatósága is egy élethű szituációval, ahol egészségügyi ismeretekből kellett helytállni.

Amíg a zsűri a csapatok eredményeit értékelte és felállította a végső sorrendet, a résztvevők rendőrségi activity-vel, illetve részeg szemüvegben, tojásokkal szlalomozva, vagy vizet merítve üthették el az időt.

A végeredmény szerint harmadik helyezett az erdőkertesi László család lett, az ezüstérmet a veresegyházi Petrik család vihette haza.

Pest megyét idén a 11 csapatot maga mögé utasító, nagykőrösi Kornyik család képviselheti. Az augusztus végi országos döntőre kívánunk nekik hasonló sikereket!

Szurkolunk értük és nekik!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.