Négyen sérültek a balesetben

2018. 02. 01., cs - 08:56
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Három gépjármű ütközött össze Kecel külterületén.

 

Az 5301-es úton közlekedett 2018. január 31-én 13 óra 45 perckor egy 28 éves férfi Volvo V70 típusú személygépjárművel. Az út 49.700-as méterénél jelenleg ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy 78 éves férfi által vezetett Mitsubishi L200 típusú tehergépkocsival. A tehergépjármű sodródni kezdett, majd frontálisan ütközött egy szabályosan haladó Renault személyautóval, ami az árokba borult.

 

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a Mitsubishi és a Renault sofőrje életveszélyes sérüléseket szenvedett, a Renault 52 éves utasa súlyos sérüléseket, míg a Volvo vezetője könnyű sérülésekkel került kórházba.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.