Nem adta meg

2022. 06. 28., k - 10:07
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személygépkocsi vezetője az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére úgy hajtott be az útkereszteződésbe, hogy baleset lett a vége.

Egy 61 éves helyi asszony közlekedett Audi típusú személygépkocsijával Mosonmagyaróváron a Szél utcában 2022. június 27-én 14 óra 40 perckor. A Gyári utca kereszteződéséhez érve - a figyelmeztető tábla ellenére - nem biztosított áthaladási elsőbbséget egy neki balról érkező, 26 éves sofőr által vezetett személygépkocsinak, és nekiütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban mindkét jármű megrongálódott.

2

Az eset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy az út mellett elhelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” és az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblákra nagyobb figyelmet fordítsanak, az útkereszteződésekhez érve lassan és körültekintően vezessenek!

Közlekedjenek türelmesebben, a reggeli és délutáni csúcsidőben még fokozottabban figyeljenek egymásra! Közlekedésük során igyekezzenek megérteni a másik járművezető, szándékát, bosszankodás és türelmetlenség helyett legyenek előzékenyek, segítőkészek!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alvó férfi feje mellől lopott

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki besurrant egy jászberényi ingatlanba, és amíg a tulaj békésen aludt, a házban kutakodott, majd onnan készpénzt lopott el.

 

Nem nyaralni indult

Gurulós bőröndbe pakolta a kispesti házból ellopott tárgyakat egy férfi, aki végül a szomszédok karjában landolt.