Nem először kapták el

2021. 08. 21., szo - 10:33
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A valkói férfit korábban a rendőrség és a bíróság is eltiltotta a járművezetéstől.

Tura, Gábor Áron utcában közlekedett egy férfi személygépkocsijával 2021. augusztus 20-án reggel, amikor a rendőrök leintették.

Az 51 éves valkói férfiről kiderült, a Monori és Gödöllői Rendőrkapitányság, a Monori, Gödöllői és Nagykátai Járásbíróság korábban a járművezetéstől eltiltotta. A férfit a rendőrök előállították és kihallgatták. Vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A Büntető Törvénykönyvről szóló 2021. évi C. törvény 2021. május 14-én hatályba lépett módosítása alapján az eltiltás hatálya alatti járművezetés bűncselekménynek minősül.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.