Nem először kapták el

2021. 08. 21., szo - 10:33
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A valkói férfit korábban a rendőrség és a bíróság is eltiltotta a járművezetéstől.

Tura, Gábor Áron utcában közlekedett egy férfi személygépkocsijával 2021. augusztus 20-án reggel, amikor a rendőrök leintették.

Az 51 éves valkói férfiről kiderült, a Monori és Gödöllői Rendőrkapitányság, a Monori, Gödöllői és Nagykátai Járásbíróság korábban a járművezetéstől eltiltotta. A férfit a rendőrök előállították és kihallgatták. Vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A Büntető Törvénykönyvről szóló 2021. évi C. törvény 2021. május 14-én hatályba lépett módosítása alapján az eltiltás hatálya alatti járművezetés bűncselekménynek minősül.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Minden lehetőséget megragadnak

Fejér megyéig sikerült eljutniuk Szerbiából azoknak az illegális migránsoknak, akik egy járműszerelvény alvázára kapaszkodtak fel a sofőr tudta nélkül.

 

Októberben eddig négy illegális migráns Tolnában

A szekszárdi rendőrök egy, magát tunéziai állampolgárnak valló személyt állítottak elő a helyi vasútállomáson megálló vonatról, míg az autópályán három marokkóit igazoltattak a Geresdi pihenőnél a járőrök.

 

Rablás miatt őrizetben

A szolnoki rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt.

 

Fokozott ellenőrzés

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a megye egész területén.