Nem éri meg sietni!

2022. 02. 18., p - 08:09
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A személygépjármű vezetője jelentős mértékben lépte túl a megengedett sebességhatárt a 21-es számú főúton, a mátraszőlősi körforgalom közelében.

A Nógrád megyei rendőrök sebességellenőrzés során 2022. február 14-én a 21-es számú főúton, a mátraszőlősi körforgalom közelében szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét, aki a járművel a megengedett 110 km/h helyett 205 km/h sebességgel közlekedett az érintett útszakaszon.

A rendőrök a gyorshajtó részére 130.000 forint közigazgatási bírságot és 6 közlekedési előéleti pontot szabtak ki.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon, ezért arra kérjük a gépjárművezetőket, hogy a szabályokat betartva, a jármű sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban! 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a jövőben is rendszeresen végeznek méréseket olyan helyeken, ahol a sebességtúllépés miatt fokozott a balesetveszély, vagy a rendőrök azt tapasztalják, hogy a lakosság mindennapjainak nyugalmát zavarják, illetve veszélyeztetik a gyorshajtók.

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat körözése volt a rollertolvajnak

A férfi a VI. kerületben egy járókelőtől kért szerszámot az előzőleg lopott elektromos roller zárjának feltöréséhez, majd egy pincében bújt el, amikor rendőrt hívtak, de így is elfogták.

 

Kivezették

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a macedón sofőr ellen, aki 8 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.