Nem éri meg sietni!

2022. 02. 18., p - 08:09
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A személygépjármű vezetője jelentős mértékben lépte túl a megengedett sebességhatárt a 21-es számú főúton, a mátraszőlősi körforgalom közelében.

A Nógrád megyei rendőrök sebességellenőrzés során 2022. február 14-én a 21-es számú főúton, a mátraszőlősi körforgalom közelében szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét, aki a járművel a megengedett 110 km/h helyett 205 km/h sebességgel közlekedett az érintett útszakaszon.

A rendőrök a gyorshajtó részére 130.000 forint közigazgatási bírságot és 6 közlekedési előéleti pontot szabtak ki.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon, ezért arra kérjük a gépjárművezetőket, hogy a szabályokat betartva, a jármű sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban! 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a jövőben is rendszeresen végeznek méréseket olyan helyeken, ahol a sebességtúllépés miatt fokozott a balesetveszély, vagy a rendőrök azt tapasztalják, hogy a lakosság mindennapjainak nyugalmát zavarják, illetve veszélyeztetik a gyorshajtók.

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Lecserélte a rendszámtáblát

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.