Nem jutott messzire a lopott üzemanyaggal

2024. 03. 18., h - 12:39
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

A rendőrségre március 15-én este érkezett a bejelentés, hogy az M1-es sztráda győri szakaszán, egy benzinkútról egy férfi tankolást követően fizetés nélkül hajtott el Budapest irányába. A Komárom-Esztergom vármegyei autópályás rendőrök kiszűrték a személygépkocsit a forgalomból. A megállítás nehézkesre sikeredett, mivel az ellenőrizni kívánt sofőr nem állt meg a rendőri jelzésnek, igyekezett többször a szolgálati kocsi mellett elhajtani, majd nagy sebességgel elhagyni az autópályát, azonban lesodródott az útról. A férfi kiugrott a járműből, majd futásnak eredt – bár sok esélye nem volt –, kollégáink hamar utolérték és elfogták. Kiderült menekülésének oka: a 47 éves férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt is pozitív lett.

Az egyenruhások előállították a budapesti lakost a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben engedély nélküli vezetés miatt gyorsított eljárást folytattak le. Továbbá gyanúsítotti kihallgatása sem maradhatott el kábítószer birtoklása végett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.