Roadpol Speed Jász-Nagykun-Szolnok megyében

2022. 08. 08., h - 15:42
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A közutak legfőbb gyilkosa, a gyorshajtás ellen lépnek fel a forgalomellenőrző járőrök megyénkben.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei egyenruhások 2022. augusztus 9-11. között fokozottan ellenőrzik a megengedett legnagyobb sebesség betartását Jász-Nagykun-Szolnok megye közútjain.

A kampány tehát ezúttal a járművek gyorshajtó vezetőinek kiszűrésére irányul. A gyorshajtás a legelterjedtebb jogsértés és a legfőbb baleseti ok, aminek elsődleges szerepe van a halálos illetve a súlyos sérülések bekövetkezésében. A közlekedésrendészeti munkatársak célja, hogy a sofőrök tartsák be a közlekedési szabályokat, ezáltal javuljon a közlekedésbiztonsági helyzet.

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök vitték haza a Bükkben eltévedt nőket

Az aggódó férj telefonált az esti órákban a rendőrségre, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a Bükkben. A 66 és 77 éves nőt éjféltájt találták meg a rendőrök, erdészek segítségével.

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.