Sebességmérés Budapest III. és XVIII. kerületében

2024. 03. 01., p - 07:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedésbiztonságra.

A BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai 2024 nyolcadik hetében a Ferihegyi repülőtérre vezető úton végeztek sebesség ellenőrzést. A rendőrök összesen 98 gyorshajtót szűrtek ki, ebből 18 gépkocsit menetközbeni sebességmérő eszközzel rögzítettek. Volt olyan autó, amelyik a 70 km/h megengedett legnagyobb sebesség helyett 113-mal száguldott, a menetközbeni sebességmérő eszköz pedig egy 70 km/h helyett 107-tel közlekedő autót mért be. Mindkét esetben 58500 forint közigazgatási bírságot szab ki a hatóság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága 2024. február 28-án ismét sebességmérési akciót tartott. A Bécsi úton és a Dózsa György utcában hat óra alatt összesen 51 gyorshajtóról készült felvétel. A legnagyobb sebességtúllépést a Bécsi úton rögzítették, ahol egy autós a megengedett 50 helyett 94 km/órával közlekedett – emiatt 78 ezer forint közigazgatási bírságra számíthat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbra is kiemelt figyelmet fordít a gyorshajtások visszaszorítására … hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.