Soha nem volt vezetői engedélye, körözték, ráadásul pozitív értéket jelzett a szonda

2023. 01. 03., k - 12:22
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök őrizetbe vették a férfit.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai Debrecenben, a Böszörményi úton állítottak meg egy személygépkocsit 2023. január 1-jén délelőtt.

Az ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőrnek soha nem volt jogosítványa és az Egri Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele miatt körözi. A férfi bűnlajstroma itt még nem ért véget, a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett.

A rendőrök a 26 éves hajdúhadházi lakost előállították, majd engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.

 

Kékek a kék bolygóért

A Pest vármegyei bűnmegelőzők a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársaival karöltve szerveztek hulladékgyűjtéssel egybekötött környezetvédelmi programot a Ráckevei (Soroksári) Duna tanösvénynél.

 

Az esztergomi rendőrök „jófogása”

A hirdetőket átverő banda tagjait az esztergomi rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat Kiberfelderítési Főosztály munkatársaival együttműködve Győrben fogták el.

 

Alkalom szülte tolvajokat fogtak

A sértettek ugyan óvatlanok voltak, de a kiskunfélegyházi és a bajai rendőröknek még egy óra sem kellett ahhoz, hogy bűnelkövetők csuklóján kattanjon a bilincs.

 

Rokonait is meglopta

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki saját rokonait lopta meg, valamint több üzletből tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.