Speedmarathon Heves megyében is

2017. 04. 11., k - 13:44
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A sebességellenőrzési kampány elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján a magyar rendőrség idén is részt vesz a végrehajtásában.

A sebességellenőrzéssel kapcsolatos kampány elmúlt évekbeli sikere és a kedvező tapasztalatok miatt a magyar rendőrség ismét részt vesz az egész Európát érintő akcióban.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezésére a rendőrség 24 órás összeurópai sebességellenőrzést - úgynevezett Speedmarathont - végez ugyanabban az időben Európa több tagállamában.

Az ellenőrzés ideje alatt, 2017. április 19-én 6 órától 2017. április 20-án 6 óráig, ténylegesen 24 óra időtartamban, a rendelkezésre álló valamennyi Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont használatban lesz. Az adott nap során a változtatható helyű műszerek részére több ellenőrzési helyet is kijelölnek.

Az eddigi akciókhoz hasonlóan a rendőrség az ellenőrzési helyek kijelölése során a lakosság véleményét is szeretné figyelembe venni, ezért idén is javaslatokat vár arra vonatkozóan, hogy az említett időszakban hol kerüljön sor sebességellenőrzésre.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a speedmarathon@heves.police.hu elektronikus levelezési címre várja a megyénkben lévő helyszínekre vonatkozó javaslatait 2017. április 12-én 24 óráig. A határidőt követően beérkező javaslatokat nem tudjuk figyelembe venni.

A lakosság jelzései alapján, a javasolt helyszínek adottságainak ismeretében a rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti munkatársai elemző-értékelő munka során 2017. április 18-ig kijelölik a pontos helyszíneket és időpontokat.

A javaslatot tevők közül helyszínenként 10-10 személy kap meghívást.

Az ellenőrzést követően tájékoztatást adunk az akció heves megyei eredményeiről, tapasztalatokról.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogszerű és szakszerű

Jogszerű eljárást akadályozó aktivistákkal szemben intézkedtek a rendőrök Budapesten.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06060/60/2022. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lezárt akta: az el nem végzett munka ára

A Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfit ellen, aki el nem végzett munkájáért követelt pénzt a sértettől, akit veréssel fenyegetett és autójával el is ütött.