Speedmarathon Zala megyében

2022. 03. 29., k - 10:55
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök 77 helyszínen összesen 251 sebességtúllépést mértek.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a 2022. március 24-én 6 órától 2022. március 25-én 6 óráig tartó időszakban megyeszerte huszonnégy órás sebességmérést hajtottak végre a „Speedmarathon” elnevezésű akció keretében.

Az ellenőrzési helyek kiválasztásába a rendőrség a lakosságot idén is bevonta, javaslatokat lehetett tenni arra vonatkozóan, hogy az említett 24 órás időszakban hol kerüljön sor sebességellenőrzésre. 

Zala megyében a rendőrök 77 helyszínen, összesen 251 sebességtúllépést mértek, amelyből 55 gépjárművezető már a helyszínen megkapta a bírságát.

A gyorshajtás a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy minden esetben tartsák be a megengedett sebességhatárokat!

 A  „Speedmarathon” országos eredményei itt érhetőek el.

 … hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.