Számokban

2023. 09. 15., p - 09:24
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A monori kapitányság illetékeségi területén tartottak fokozott ellenőrzést a rendőrök.

A 2023. szeptember 13-án, több órán át tartó akcióban 22 rendőr, három közterület-felügyelővel és egy polgárőrrel karöltve vett részt. Összesen 49 sofőrt intettek ki a forgalomból.

A többnyire közlekedési jogsértések miatt, mint biztonsági öv használatának elmulasztása, a kanyarodási szabályok megsértése vagy az irányjelzés elmulasztása, elsőbbség meg nem adása, valamint egyéb szabálysértések miatt.

Összességében 31 emberrel szemben mintegy félmillió forint helyszíni, illetve egy emberrel szemben 30 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök, továbbá a Gombai Polgárőr Egyesület hathatós közreműködésével, az úgynevezett Sigmoid rendszámfigyelő rendszert is bevetették,-mintegy 1352 jármű esett át a rostán. Három embert elfogtak, kettőt elfogatóparancs alapján, egyet pedig ittas járművezetés gyanúja miatt. 

A Monori Rendőrkapitányság állománya a jövőben is tervezi hasonló jellegű ellenőrzések végrehajtását.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.