Több éve nem volt jogosítványa, mégis volán mögé ült

2021. 05. 19., sze - 10:08
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették a férfit.

A rendőrök Debrecenben, a Mikszáth Kálmán utcában állítottak meg egy autót 2021. május 18-án 7 óra körül. Az egyenruhások ellenőrizték a sofőr adatait, amely során megállapították, hogy a férfi vezetői engedélyét a Debreceni Rendőrkapitányság hat hónapra - az utánképzés igazolásáig - visszavonta még 2014-ben. Mivel a jármű vezetője ezt nem pótolta, ezért nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel, így előállították és szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.