Torlódás a főváros XII. kerületében

2023. 12. 10., v - 14:27
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az Eötvös úton a Normafa felé csak a BKK autóbuszai hajthatnak tovább a svábhegyi víztoronytól.

A Budapest, XII. kerületi Normafához vezető Eötvös úton 2023. december 10-én 13:30 óra körül jelentős torlódás, hosszú járműsor alakult ki. A Budapesti Rendőr-főkapitányság egyenruhásai a víztoronytól visszafordítják a személygépjárműveket. A Normafa parkolójáig az Eötvös út és a Fülemile út kereszteződésétől csak az autóbuszoknak van lehetősége behajtásra.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.