Túl gyorsan hajtott, baleset lett a vége

2022. 05. 24., k - 12:18
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy nyírbélteki lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi Debrecenben, a Balmazújvárosi út melletti szervizúton haladt járműjével 2021. október 13-án este. Egy kanyarban túl gyorsan hajtott az autójával, átsodródott a szemközti forgalmi sávba ahol összeütközött egy másik gépkocsival. Az adott útszakaszon 30 km/h sebességkorlátozás volt érvényben, ennek ellenére – a kirendelt szakértő szerint – a 20 éves férfi közel a duplájával hajtott. A közlekedési balesetben ketten súlyos, míg egy fő könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy járművük sebességét mindig a forgalmi, az időjárási és a látási, illetve útviszonyoknak megfelelően válasszák meg.

... hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szamurájkardos emberrablás

Megverték és egy karddal megfenyegették, hogy nem hagyhatja el a házat, végül társával kereket tudott oldani. Az egyik támadó azóta is letartóztatásban, míg társa bűnügyi felügyelet alatt van.

 

Jól kikormozták

A Nógrád vármegye útjain az elmúlt héten technikai eszközzel rögzített sebességtúllépések közül kettőt emeltünk ki.