Túlsúlyos járműszerelvényeket szűrtek ki a forgalomból a hajdú-bihari rendőrök

2022. 02. 19., szo - 10:21
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A sofőrökkel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a hajdúnánási járőrök.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Hajdúnánási Autópálya Alosztály járőrei 2022. február 18-án este két esetben intézkedtek túlsúlyos járműszerelvények vezetőivel szemben az M3-as autópályán. A járőrök Polgár térségében vezették ki a járműszerelvényeket a forgalomból, majd a mérés során megállapították, hogy azok súlya több száz kilogrammal meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget. A sofőrökkel szemben a rendőrök közigazgatási bírságot szabtak ki, majd a jogsértés megszüntetéséig, illetve a bírság megfizetéséig visszatartották őket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.