Túltolta

2024. 05. 27., h - 09:49
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Súlyos büntetést fizetett az a járművezető, aki a megengedett sebességet jelentősen túllépve közlekedett Győrben, a Mártírok útján.

Rendőrségi traffipax készített felvételt május 25-én az esti órákban arról, hogy egy sofőr a megengedett 50 km/h sebesség helyett 148 km/h-val hajtott. Az egyenruhások megállították a személygépkocsit, és vezetőjét 390 ezer forintra büntették, ezen felül 8 büntetőponttal sújtották a sebességhatár túllépése miatt.

A rendőrség a vármegye lakóinak nyugalma és a balesetek megelőzése érdekében – visszatérő jelleggel – tart sebesség-ellenőrzéseket a frekventált helyeken, illetve a nagy átmenő forgalmat lebonyolító településeken.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a gyorshajtás a közúti balesetek egyik legfőbb oka.

  • A megengedett legnagyobb sebesség túllépése esetén sokszorosára nő a fékút, és a vezető nem ura többé a járművének.
  • A gyorshajtó járművezető felelőtlen magatartásával nemcsak a saját, de mások életét, testi épségét is veszélyezteti.
  • A rendőrség óva inti a járművezetőket e felelőtlen magatartástól, és felhívja a figyelmet a közúti közlekedési szabályok maradéktalan betartására!

…hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.