Tunningolta

2022. 10. 16., v - 10:22
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kollégáink feljelentést tettek a Lada engedély nélküli átalakítása miatt.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság forgalomellenőrző járőrei állítottak meg Bonyhádon egy Ladát a napokban. Az ilyen autók ritkán tűnnek fel az utakon, s nemcsak a koruk miatt. A megállított járművön látszott, hogy azt átalakították eredeti állapotához képest.

kép

Jól látható volt a kocsin, hogy annak futóművét nagymértékben leültetették az eredeti állapothoz képest. Ezenkívül a kerékagyakat átalakították tőcsavarosra. A jármű alól emiatt kilógtak oldalirányban annak kerekei, így a közlekedésben való részvétele közvetlen balesetveszéllyel jár.  Az autó elejére pedig egy körülbelül egy méter széles fényhidat szereltek fel.

kép

A kocsi sofőrje és egyben tulajdonosa, egy 27 éves helyi férfi nemtetszését fejezte ki az intézkedés miatt. Mikor azonban kollégáink a jármű átalakításával kapcsolatban kérték az engedélyeket, semmit nem tudott átadni a járőröknek. Kérték az autó forgalmi engedélyét is, amelyről a sofőr elfelejtette, hogy hova tette, ezért átadni a rendőröknek azt sem tudta.

A férfi lehet azt gondolta, hogy megússza, de kollégáink ellene szabálysértési eljárást kezdeményeztek, és jelezték a közlekedési hatóságnak is, hogy az autót feltehetően engedély nélkül tunningolták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.