Újabb közlekedésrendészeti ellenőrzés

2023. 03. 24., p - 11:15
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság újabb közlekedésrendészeti fokozott ellenőrzést tartott a vármegye útjain.

A 2023. március 23-án tartott ellenőrzés során a legveszélyesebb, a közúti tragédiák bekövetkezésében kiemelt szerepet játszó szabályszegések kiszűrése és szankcionálása került fókuszba, különös tekintettel a 7,5 tonna feletti nehéztehergépjárművek előzési tilalmának megszegésére, a járműszerelvények sebességtúllépésére, valamint az irányjelzés elmulasztására.

A rendőrök 57 járművezetővel szemben intézkedtek. A 7,5 tonna feletti nehéztehergépjárművek előzési tilalmának megszegése miatt 37 esetben helyszíni bírságot, 1 esetben az előzési tilalom megszegése miatt szabálysértési hatóság elé állítással éltek a kollégák, sebességtúllépés miatt 6 esetben, követési távolság meg nem tartása miatt 1 esetben, biztonsági öv használatának elmulasztásának miatt 7 esetben,  egyéb okok miatt 5 esetben helyszíni bírságot szabtak ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.